Фотосесия за бременни

Цена – 250 лв.

Фотосесията за бременни е с продължителност около 1.45 ч.   В цената са включени 5 обработени кадъра. Всеки следващ кадър избран за обработка е с цена 15 лв. При избор на повече от 30 допълнителни кадъра, цената е 12 лв/бр.

Ако желаете да си подарите още по-незабравимо изживяване, в което да се почувствате като истински фотомодел можете да се възползвате от професионален грим с висок клас продукти Kryolan както и от прическа! Цената на тази сесия е 320 лв. за грим, 350 лв. грим и прическа. Гримът отнема от 40 мин. до 1 час, време в което ще подберем тоалети и ще си бъбрим по женски!


Необработени кадри не се преодставят!


 

Фотосесия по време на Вашата бременност, е страхотен начин да запазите красив спомен за този магичен период.

Подходящото време за тази фотосесия е между 6-8 месец от бременността, защото коремчето е вече добре оформено, а и Вие се чувствате добре и все още не Ви е твърде тежко.

Ако имате други деца – те са добре дошли, както и партньорът Ви. В студиото са добре дошли и Вашите домашни любимци.

За да се получи красива и изчистена визия, е добре всички да носите подобни цветове дрехи, без щампи и надписи, в пастелни тонове или класическото черно/бяло . Студиото разполага с различни дрехи и аксесоари, подходящи за бременни , така че можем да обсъдим и съчетаем нещата по Ваш вкус.

  By Hristina Laleva

Запазете своя час

ПОРТФОЛИО
Меню