Фотосесия на бебе

Цена – 240 лв.

В цената от 240лв. е включено заснемането, 3 обработени кадъра, всички необходими аксесоари, както и достъп до персонализирана галерия , от която ще можете да  изберете най-любимите си кадри Всеки следващ кадър избран за обработка е на цена 15 лв/бр,  при избор на над 30 допълнителни кадъра – цената е 12 лв/бр.


Необработени кадри не се предоставят!


 

Времетраенето е от 1.30 ч ~ 3.00 ч. , като целта ми, ще е максимално бързо да получим желания резултат, без излишно да Ви задържам в студиото. Получавате персонализирана кутия с USB flash памет с всички избрани  обработени кадри, както и най-любимият Ви кадър отпечатан в размер А4.

*Ако желаете фотосесията може да се осъществи в уюта на Вашия дом, като това се заплаща допълнително. 

 

 

Снимките от тези фотосесии са, може би най-специалните, тези към които винаги ще се връщате с умиление, които винаги ще пазите и ще разглеждате много пъти през годините.

​Красивата фотосесия от първите дни на малкия човек на този свят, ще запамети всеки красив детайл – малките крачета, сладките устни, множеството гънки и извивки на спящото малко бебе.

Подходящото време за снимките  е от  7-ми до 21-ви ден, разбира се може и след това, но в този най-ранен период те все още спят доста, нямат колики и са спокойни, сякаш са в утробата на мама. В този промеждутък от време ще се получат именно най-нежните кадри.

Ако желаете, може и двамата родители да се включат в снимките, както и по-големите братя или сестри, както и домашния Ви любимец.

По телефон или мейл ще уточним допълнителни подробности около дрешките, декорите, храненето и съня преди и по време на сесията и всичко, което Ви интересува.

ВРЕМЕТРАЕНЕ : 1,30 ч. ~ 3.00 ч

Вашите сърца

  By Hristina Laleva

Запазете своя час

Меню